KABIRI TÖRTÉNELME

Cégünk, a KABIRI Kft. 1995-től – Buda fő vérkeringésében, a XII. ker. Krisztina krt. 11. szám alatt működik. Kabiri Szőnyegház néven közel 300 m2 alapterületen várja Önt is a szőnyegáruház

SZŐNYEGÁRUHÁZ BUDA SZÍVÉBEN

Cégünk, a KABIRI Kft. 1995-től – Buda fő vérkeringésében, a XII. ker. Krisztina krt. 11. szám alatt működik. Kabiri Szőnyegház néven közel 300 m2 alapterületen várja Önt is a szőnyegáruház, melyben széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére. Több évtizedes családi szőnyegkészítési tradíciók alapján a ’80-as évek közepétől – kezdetben hobbiként – foglalkoztunk kézi csomózású keleti szőnyegek gyűjtésével. A kilencvenes évekre oly mértékűvé vált vonzalmunk a szebbnél-szebb remekművek iránt, hogy kereskedelmi tevékenységgel egészítettük ki hobbinkat.

TÖBB MINT MUNKA:
SZENVEDÉLY

A legkedvezőbb, vásárlóbarát árfekvést a KABIRI Kft. közvetlen beszerzési forrásai alapozták meg és biztosítják azóta is immár 29 éve.

Folyamatos beruházásokkal vendégként fogadjuk az érdeklődőket, vásárlókat. A Kabiri szőnyegáruház várja Önt! Lepje meg magát és szeretteit egyedi és értékálló ajándékokkal, a garanciával és szaktanácsadással értékesített termékekből!

SZAKSZERŰSÉG, PROFIZMUS, TAPASZTALAT KÖZEL 30 ÉVE

A kézi csomózású szőnyegek nagy részét magunk választjuk ki és importáljuk Afganisztánból, Pakisztánból és további 25 országból. Folyamatosan megújuló, immár közel több mint, 20 ezer szőnyegből álló árukészletünk – amelyből nem hiányoznak az iráni, türkmén, török, egyiptomi mestermunkák sem – biztosítja, hogy a szőnyegáruház látogatói a kívánt minőségben és méretben találják meg az ízlésüknek megfelelő méret, anyag, szín-, és motívumvilágot.

GARANCIA MINDENEK FELETT, HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 45 ORSZÁGBA

A Kabiri Szőnyegház kis- és nagykereskedés belső építészek, lakberendezők, kis- és nagykereskedők egyedi igényeit is maximálisan figyelembe veszi és mindent megtesz azok kielégítésére.

Most ingyenes kiszállítás országszerte összeg határtól függetlenül!

Mindenegyes vásárlót csak is 100% elégedettséggel engedünk el!!!

A siker és a harmónia ott rejlik az Ön környezetében is!

,,2024 - ben is nagy örömmel várunk minden kedves törzs- és újvásárlót szakértő csapatunkkal az ország legnagyobb és legsokszínűbb szőnyegáruházában”

Jamal Abdul Naser

ügyvezető, igazgató

Az ár zuhan, az érték: marad!

Útmutató a szőnyegápoláshoz 2.

A Kelimek készítése

Partnereink

Rólunk mondták

2023-05-11

Előzékeny, udvarias kiszolgálás, minőségi javítás és tisztítás, pontos szállítás - mindezeket elmondhatjuk a Kabiri Szőnyegház szolgáltatásairól. Köszönjük! Szívből ajánljuk másoknak is!

- Herzogné Fürst Beáta

2023-01-23

Szakértelem,pontos ügyintézés,kedvesség és jó tanácsok szőnyegekkel kapcsolatosan....,professzionális kereskedelem! Jó szívvel ajánlom minden kedves vásárlónak!

- Hubay Gábor

2022-07-27

Very beautiful carpets from a very kind owner and his professional team. Hungarian teams, businesses must learn from his team, how they could handle all buyers, how they could make a business. Like a Hungarian I am really proud because Mr Owner's family (Kabiri) now is part of my family as well.

- Kertesz Gabor

2021-08-05

Hatalmas választék, kedves kiszolgálás, kedvező árak. Álomszép a szőnyeg, puha és teljesen illik a helyére.

- Varga Anikó

2021-07-30

Vevőközpontú kiszolgálás, segítőkész eladók, VIP-nak érezheti magát az érdeklődő. Óriási választék, órákig lehet válogatni. Ajánlom mindenkinek.

- Kovács Péter

2022-08-15

A webshopon keresztül szoktam rendelni Tőlük és mindig gyönyörű darabokat kaptam, ráadásul tisztán és illatosan. Telefonon is mindig végtelenül kedvesek, udvariasak és figyelmesek. A csomagban pedig mindig van egy kis plusz meglepetés, csoki vagy épp kézi készítésű levendula szappan. 🙂 Nagyon köszönök mindent és szívből ajánlom az üzletet!!

- Kalotás Emese

2023-04-09

Varázslatosan szép szönyeget kaptam itt, fantasztikusan jó áron, pedig a véletlenen is múlt, hogy benéztem.

- Törzsök János

2022-10-04

Az ügyintézéssel, a kiszállítással maximálisan elégedett vagyok, mert rendkívül kedvesek, szolgálatkészek, profik, az áru pedig szebb, mint gondoltam. Gratulálok és köszönöm szépen. Ha szükségem lesz szőnyegre a jövőben, tudom, hová kell visszamennem. Az ajándékot is köszönöm szépen, tetszik!

- Megyeri Edit

2023-02-21

Szőnyegtisztítást kértem 2 nagy kézi szőttesre. Konkurencia áraihoz képest jobb áron, tisztán, időre visszakaptam a szőnyegeimet. Kell ennél több? Ajánlom másoknak is. Köszönöm.

- Balla Júlia