Tartalomjegyzék

Szállítási feltételek

A weboldalon, termékeink mellett feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

I. Szerződés

A Megrendelőlap Megrendelő általi elküldésével és annak a Szállító által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre

Egyrészt a Kabiri Kft. (székhely: 1122 Budapest, Krisztina körút 11. 1. em. 7. Adószám: 12074578-2-43, Cégjegyzékszám: 01-09-463512) a továbbiakban: Szállító,

Másrészt a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles az utánvéttel megrendelt és a Szállító által visszaigazolt, a Vevő által a Megrendelésen kiválasztott terméke(ke)t a Megrendelésen megjelölt szállítási címre, raktáron lévő termékek esetében 3 munkanapon belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul a Megrendelő által a Megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Megrendelőt 3 munkanapon belül.

Megrendelő köteles az általa feladott Megrendelésen megjelölt és a Szállító által a Megrendelő által megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, és a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett, a Szállító által kiállított számlán szereplő vételárat, mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

Vevő a termék kézhezvételének napjától számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles a Terméket a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Szállító azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését. Szállító köteles a fogyasztó által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

Szállító a Megrendelő adatait a szerződés teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek (hatáskörtől függően) a magyar Bíróság illetékességét kötik ki.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

II. A weboldal üzletszabályzata

Az eladó neve: Kabiri Kft.
Székhelye: 1122 Budapest, Krisztina körút 11. 1. em. 7.
Adószám: 12074578-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-463512
Bejegyezte: Fővárosi Törvényszék
Cégbírósága Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank Rt. XI. kerületi Fiók 12011148-00187817-00100007
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-127218/2017
Képviselő: Jamal Abdul Naser
Telefonszám: 06 30 / 951-5019
E-mail: kabirikft@gmail.com

III. Szállítás

Budapesten belül DÍJMENTES! Magyarország területén utánvétel esetén futárszolgálattal: 6 000 Ft

Amennyiben Ön az előreutalást választotta, úgy kérjük, hogy a rendelés visszaigazolásáról szóló e-mail alapján legyen szíves átutalni a számla végösszegét cégünk Raiffeisen Banknál vezetett alábbi bankszámlájára: 12011148-00187817-00100007. A csomagot, csak a számla ellenértékének beérkeztekor tudjuk feladni a megrendelő számára!

500 000 Ft fölötti rendelés esetén a vidéki szállítás díjmentes!

IV. Az online vásárlás menete

Az online vásárláshoz nem szükséges regisztrálni a weboldalon, csak válassza ki a megvásárolni kívánt terméket/termékeket, majd nyomja meg a “KOSÁRBA” ikont. Amennyiben más terméket is szeretne vásárolni, ismételje meg az előbb leírtakat. Amennyiben úgy gondolja, hogy befejezte a vásárlást, kérjük kattintson a honlapon jobb oldalt felül elhelyezkedő PÉNZTÁRHOZ gombra.

Ezt követően a megjelenő oldalon már nincs lehetőség a kosár tartalmának korrigálására.

A vásárlás véglegesítéséhez kérjük töltse ki a Megrendelés aloldalon szereplő személyes adatokat.

Az Egyéb megjegyzések rovatban más fontos információkat is megadhat, mint például: a nap mely szakában szállítsa a futár a megrendelt terméket az adott címre, stb. A sikeres rendelés elküldése után maximum 24 órán belül visszaigazoló e-mailt fog kapni a vásárlás során megadott e-mail címre. A visszaigazolás tartalmazni fogja a megrendelt tételeket és a bruttó fizetendő összegeket, a kiszállítási díjjal együtt.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Tisztelt vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az oldalon szereplő esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük telefonos értesítésünk esetén egyeztessenek futárunkkal. Áraink időközben is frissülhetnek, a weboldal adatai tájékoztató jellegűek.

Megértésüket köszönjük.

V. Rendelés, kiszállítás

A beérkezett rendelésről az eladó visszaigazolást küld, amely tartalmazza a megrendelt termék vagy termékek pontos specifikációját és az árát, a megrendelő adatait, a számlázási és a szállítási címet. Amennyiben a visszaigazolás hibás adatot tartalmaz, azt a megrendelőnek 24 órán belül jeleznie kell, hogy a kiszállítást megelőzően legyen mód a korrekcióra.

Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az eladó értesítést küld a termék várható szállítási időpontjáról. A megrendelt termékek kiszállítását országosan az Schenker DB végzi. A kézbesítés 1-3 munkanapon belül várható. A futár 8-18 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik.

Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.

VI. Garancia, szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók. Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását cégünk felé. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.

VII. Észrevételek – reklamáció

Amennyiben az átvett termék bizonyíthatóan gyártási hibás vagy az a szállítás során sérült, természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A szállítás során sérült termékek esetében kérjük, mellékelje a szállító jegyzőkönyvét, amelyben a kézbesítő elismeri, hogy a csomagot sérülten adta át. Jegyzőkönyv hiányában a reklamációt nem tudjuk elfogadni.

Rendeltetésszerű használat mellett, 8 napon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük. A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben cégünket, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli. Amennyiben speciális kérése vagy problémája lenne, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

VIII. Adatvédelem

A Kabiri Kft, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a vásárlók adatait. A Kabiri Kft. a vásárlás során tudomására jutó személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi – az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé.

IX. A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de legkésőbb a kiszállítás megkezdéséig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni az info@kabiriszonyeghaz.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli. A vevő az áru kézhezvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles e-mailben, a info@kabiriszonyeghaz.hu e-mail címre bejelenteni. Vásárlástól való elállás esetén a Kabiri Kft. köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre, kivéve a termékek visszajuttatásának költségeit. Amennyiben a termék használt, a Kabiri Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését. – Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót: Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén.

X. A felelősség korlátozása

A weboldalon való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Cégünk semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be:

  • Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat
  • Bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza weboldalunk normális működését és a vásárlást
  • A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása
  • Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

Cégünk nem vonható felelősségre semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

Egyedül a vásárló felelős a weboldalhoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért. A vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Cégünk bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe. Cégünk szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelését annak, aki bármilyen formában megsérti a szabályokat. A vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

XI. Egyéb rendelkezések

A www.kabiriszonyeghaz.hu weboldalon található képek és szövegek a Kabiri Kft. szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag a Kabiri Kft. írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogi következményeket von maga után!

Az online értékesítésekre vonatkozó hatályos jogszabály: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet

Központi elérhetőség, ügyfélszolgálat, megrendeléssel kapcsolatos információk:

Telefonszám: 06 30 / 951-5019

E-mail: kabirikft@gmail.com